پیش‌بینی دریادار سیاری از آینده جنگ ایران و آمریکا وضعیت استقرار نیرو‌های واکنش سریع در مرز‌های کشور تعطیلی استان‌های قم و زنجان در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی شهادت مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در پیرانشهر / ۳ نیروی فراجا مجروح شدند انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز ساعت کاری ادارات قم از مهر ماه ۱۴۰۵ تغییر کرد سران قوا تشکیل جلسه دادند + جزییات رسمی ساعت کاری ادارات از اول مهر ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات کشف مهمات جنگی و سلاح در قلب تهران/ یک نفر دستگیر شد هشدار حماس درباره طرح یهودی‌سازی قدس و تشدید تعرض به مسجدالاقصی طائب: آمریکا‌یی‌ها این منطقه را با شکست ترک‌ خواهند کرد طلایی‌نیک: حضور آگاهانه مردم در میادین، قدرت کشور را ارتقا می‌دهد عراقچی: از ابتکارات منطقه‌ای رئیس جمهور چین استقبال می‌کنیم سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد نقشه راه روابط ایران و چین روی میز قالیباف؛ چین فقط خریدار نفت نیست

پایگاه دشمن در کویت به آتش کشیده شد

سپاه در اولین پاسخ به این جنایات ارتش کودک‌کش آمریکا، هوافضای سپاه با تقدیم به خدمت گزاران راه آهن، یک رادار کشف و شناسایی پدافند موشکی، چند انبار مهم تسلیحاتی دشمن آمریکایی، دو سکوی موشکی زمین به زمین (هی مارس) و تعدادی از موشک‌های ذخیره این سامانه را مورد هدف قرار دادند که در نتیجه آن آتش‌سوزی عظیمی پایگاه تروریست های آمریکایی در کویت را فرا گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 17
کد خبر: ۳۱۳۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی اطلاعیه شماره ۲۰ خود از روند عملیات علیه دشمن اعلام کرد: 

بسم الله قاصم الجبارین
وقاتلوهم حتی لا تکون فتنه

مردم قهرمان، بصیر و همیشه در صحنه ایران اسلامی؛ فرزندان شما در سپاه و بسیج با توکل به خدا و دلگرم از حضور بی‌نظیر شما به عملیات پیروزمندانه خود ادامه می‌دهند.

شیطان بزرگ که باز هم بر اساس توهم ضعیف شدن ما، چون همیشه با پیمان‌شکنی در وسط مذاکرات مجدداً جنگ را از سر گرفت، مستأصل و پشیمان از این حرکت خود و ناامید از موفقیت در جنگ با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، برای تغییر صحنه نبرد، شب گذشته باز هم به جنایت جنگی روی آورد و با حمله به مراکز غیرنظامی، خدمتگزاران مردم در مخابرات و راه‌آهن و خودروهای عبوری، تعدادی از غیرنظامیان را به شهادت رسانده یا مجروح کرد.

در پاسخ به این جنایات ارتش کودک‌کش آمریکا، رزمندگان اسلام عملیات پاسخگویی را آغاز کردند.

در اولین پاسخ به این جنایات ارتش کودک‌کش آمریکا، رزمندگان قهرمان هوافضای سپاه در موج ۱۲ عملیات نصر ۲ با رمز مبارک یا اباعبد الله الحسین (ع) و تقدیم به خدمت گزاران رجا (راه آهن جمهوری اسلامی ایران)، یک رادار کشف و شناسایی پدافند موشکی، چند انبار مهم تسلیحاتی دشمن آمریکایی، دو سکوی موشکی زمین به زمین (هی مارس) و تعدادی از موشک‌های ذخیره این سامانه را مورد هدف قرار دادند که در نتیجه آن آتش‌سوزی عظیمی پایگاه تروریست های آمریکایی در کویت را فرا گرفت.

شرارت های آمریکا در منطقه موجب کاهش شدید تولید و قطع کامل صادرات نفت و گاز از تنگه هرمز شده است و عملیات مقابله به مثل ادامه دارد.

وماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم

کلمات کلیدی: سپاه کویت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار